maanantai 4. kesäkuuta 2012

Working girl

Tämä rouva lopetti friikkuilun ja otti ja meni palkkatöihin. Ihan oikeaan toimistoon, ihan oikeiden ihmisten keskelle. Ei siis enää rötväämistä sohvalla kulahtaneissa verkkareissa. Vaan mekkoja. Ja hameita ja suoria housuja ja jakkuja ja paitoja. Siistejä vaatteita. Aikuisten ihmisten vaatteita. Jipii. Ja ou nou.

Ensimmäisen päivän haasteena oli semi-epäviralliseksi etukäteen luonnehdittu iltatilaisuus, jonne piti mennä suoraan töistä. Kaiken lisäksi se järjestettiin ulkona, enkä tiennyt, kuinka korvessa. Paikkaa luonnehdittiin "varsinaisena ryteikkönä", joten jakkupukumeininki ja korkeat korot olivat ei-listalla, mutta tietenkin paikalle oli tulossa arvovieraita, joten kumppareihinkaan ei voinut pukeutua.

En todellakaan jaksanut pähkäillä asua, joka kävisi molempiin tilanteisiin, joten luovutin suosiolla mekon suhteen ja ratkaisin asian seuraavasti: Toimistolle pukeuduin rentoon suoraan hameeseen ja hauskaan, pilkulliseen kauluspaitaan, jalassa mustat kiiltonahka-avokkaat ja keltaiset sukkikset.


Hameen muuten löysin Seppälän alerekistä kympillä! Se on aivan loistava, sillä siinä on taskut ja se on todella mukava päällä. Paita ja sukkikset HM, kengät Penelope.

Iltatilaisuuteen vaihdoin sitten hameen mustiin tregginseihin. Housut ja musta nahkavyö HM. Kuva on otettu illalla kotiinpaluun jälkeen, joten paita on jo ryppyinen eikä asu ole siis kovin edustavassa kunnossa.


Korkkarit vaihtuivat konjakinvärisiin nahkaisin Converseihin. Laukkuna sopivan rento, konjakinvärinen Mulberry Alexa hobo. Takin tilaa toimitti harmaa collegekankainen bleiseri.

 



Asu oli tilaisuuteen juuri sopiva! Huh helpotusta. Kokonaisuus oli siisti, mutta kuitenkin rento ja niissä olosuhteissa sopivan mukava päällä sekä säänmukainen.

Ja miksi en ottanut kuvaa koko asusta kerralla? Jaa-a, sen kun tietäisi. Aloitteleva bloggaaja täällä, hei.
No, eiköhän nuo vaatteet eksy vielä kuviin kerran jos toisenkin.

Ei kommentteja: