keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Viikon pakollinen housupäivä

Tiedättekö sen tunteen, kun mikään vaate ei oikein tunnu hyvältä? Kun joku aamu vaan kaikki tuntuu väärältä tai vähintään näyttää päälläsi aivan pöllöltä? Sellaisia päiviä varten mulla on takataskussa Maailman Mukavimmat Housut sekä Lempipaidoista Parhain. Tiedän, että näytän niissä lyhyenlännältä menninkäiseltä, mutta silloin kun on bad clothes -day, hätä ei lue lakia.

Eilen oli juuri sellainen päivä, joten eilinen oli suosiolla Viikon Housupäivä.

Maailman Mukavimmat Housut ovat Hölmöjen Myymälän kympin puuvillahousut, joiden hinta-laatusuhde on vertaansa vailla (Kyllä, housut ovat maksaneet alle 10 euroa, ja ne ovat olleet ahkerassa käytössä jo kohta kaksi vuotta!). Jos olisin alunperin tajunnut housuhen ylivertaisuuden niin istuvuuden, mukavuuden kuin laadunkin osalta, olisin ostanut niitä samantien kahdet. Tai kymmenet. Lempipaita on silkkiä, se löytyi viime kesänä Köpiksen Zarasta. Mieletön paita!Se on yhtä aikaa lämmin, viileä ja pehmeä kuin kesätuulen henkäys.Sitä paitsi rakastan perhosia.

Kävin töiden jälkeen kriisiavussa pelastamassa hiukseni taannoisen värjäyskatastrofin jäljiltä. Täytyy myöntää, että hieman hirvitti, sillä luottokampaajani oli kesälomalla, ja tuuraaja piti valita täysin ummikkona.  Kahden ja puolen tunnin terapiasession jälkeen varakampaaja onnistui loihtimaan harmaanvihreästä harakanpesästäni tämän suloisen ruskean pehkon. Nyt kyllä täytyy sanoi, että tykkään ja lujaa. Ikinä ennen en olekaan omistanut näin lyhyitä hiuksia, joten pientä totuttelemista tämä vaatinee. Mutta oikeesti, nää on jotenkin tosi ihkut ja symppikset. :)


Väriä en taaskaan onnisitunut loisteputkien loimotuksessa taltioimaan oikein kameran kennolle. Pääasia on, että vihreys on tiessään ja tilalla on miellyttävä lämmin vaaleanruskea ilmettä kirkastavin vaalein raidoinm ja leikkauskin on oikein toimiva.  Kannatti maksaa itsensä kipeäksi tällä kertaa, sanon minä.

1 kommentti:

Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti...

Ihanan näköinen paita! :)