lauantai 2. kesäkuuta 2012

Pretty in Pink

Se on taas se aika vuodesta, kun koulut sylkevät ulos kasapäin valmistuvia oppilaita. Ja niitä saavutuksiahan pitää tietenkin juhlia. Mikäs sen parempi tekosyy mekon pukemiseen kuin päättäjäisjuhlat!

Tänä vuonna vuorossa oli yhdet yamk-päättäjäiset (viime viikonloppuna) sekä yhdet ylppärit, joihin molempiin pukeuduin laiskana ihmisenä saman, hyväksi havaitun kaavan mukaan.


Mekon löysin Seppälän alerekistä -40 % alennuksella. Päävärinä on juuri se oikea pinkin sävy, ja piristeenä hauskana kontrastina oranssia. Vyö kuuluu mekkoon, ja se on makuuni ehkä himpun liian leveä. Toisaalta tuon kanssa voi juhlissa herkutella melko huolettomasti, kun leveä, tiukka vyö vetää vatsan sisään ihan automaattisesti.

Neule Henkkamaukasta. Kenkinä niinikään Seppälän alesta löydetyt pinkit pumpsit. Laukkuna musta kiiltonahkainen Bays. Asun kruunasi nutturaa koristanut suuri hennon vaaleanpunainen kukkakoriste.



Asua kehuttiin molemmissa juhlissa "raikkaaksi tuulahdukseksi", kesäiseksi, iloiseksi ja sopivan erilaiseksi. Aion ehdottomasti käyttää mekkoa toistekin! Sen verran näpsäkän näköinen kokonaisuus oli, ja lisäksi mekko oli aivan mielettömän mukava päällä. Lisäksi se on jämäkkää puuvillaa, joka ei juurikaan rypisty käytössä. Mekossa on muuten  hauskana yksityiskohtana sivutaskut. Eri kätevä esimerkiksi kameran linssinsuojuksen säilömiseen juhlahumua kuvattaessa. :)

Ei kommentteja: