sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Häähumua

Rakastan häitä! Jostain syystä lähipiirissäni vaan mennään todella nihkeästi naimisiin, joten aikuisaikana kokemani häät voidaan laskea yhden käden sormin. Tänä vuona pääsen kerrankin juhlimaan jopa kaksia häitä, jihuu! Tänä lauantaina olivat vuorossa niistä ensimmäiset, kun Miehen serkku meni naimisiin ruotsalaisen sulhasensa kanssa. Tiedossa oli siis kansainvälistä tunnelmaa ja komeita miehiä univormuissa, sulhasen isä kun sattuu olemaan Ruotsin kuninkaan adjutantti.


Alkukesän ollessa kyseessä päätin sonnustautua hieman lämpimämpiin varusteisiin, joten en lähtenyt matkaan ihan siinä ohuimmassa nirunarumekossa. Mekko on aivan tummansininen, oikea väritys jotain noiden kuvien väliltä.


Mekko on mielestäni aivan ihana, mutta muuten luukkini ei ollut aivan onnistunut. Mies kommentoi edellisenä päivänä juurikasvuani, eikä kampaajallani ollut enää aikoja, joten tein paniikkiliikkeen ja värjäsin hiukseni kotikonstein. VIRHE! Lopputulos oli toivotun tummanvaalean sijaan jotain vihreän ja harmaan välimaastosta, joten kaavailtu kiharakampaus vaihtui mahdollisimman simppeliin, harmaat latvat mahdollisimman hyvin peittävään nutturaan. Lisäksi liian tummaksi värjäytyneet hiukset saivat kasvoni näyttämään kalpealta ja meikin jotakuinkin valjulta.


Täydensin 50-luvusta inspiroituneen asuni asiaan kuuluvasti helmikoruilla ja italialaisilla yhteenkuuluvilla satiinikengillä ja -laukulla. Kokonaisuus oli niiden ansiosta ihan tarpeeksi huoliteltu, jottei tarvinnut hävetä, vaikka ihan putkeen tosiaan kokonaisuus ei mennytkään. Ensi häissä olenkin sitten kaaso, joten niihin panostetaan jo ihan eri mittakaavalla!

 Kuvien tahrat tulevat sitten likaisesta peilistä, ettäs tiedätte! Nauha ei kuulu mekkoon alunperin, vaan ostin sen mekon mittoihini sopivaksi kaventaneelta ompelijalta hetken mielijohteesta, kun tuo vyötärönseutu rupesi tuntumaan liian alastomalta. Mielestäni vyö toi mekolle hyvän viimeisen silauksen.


Mekko Pepperberry, kengät ja laukku Ash, silkkinen hartiahuivi Tie Rackistä. Nutturan kukkakoriste h&m.

Tässä vielä kaupan kuva mekosta. Väri on livenä todellakin paljon kauniimpi ja syvempi kuin tuossa kuvassa. Ja mielestäni mekko on parempi tuon vyön kanssa kuin ilman. Vai mitä mieltä olette?




1 kommentti:

Päivi / Inkiväärihillo kirjoitti...

Ihana mekko! Ja nauha vyötäröllä myös, sopii mekon kanssa. Violetti onkin Kainalokanasen kastejuhlan teemaväri :)